25 години специјализирана фабрика за прилагодени иглички за ревер, медали и привезоци!

Прилагодени медали и игла на реверПроизводители во Кина

Кингтаи е добро почитуванпроизводител на метални занаетипознат .Која поседува повеќе од 25 години различни занаетчиски производствени искуства.Нашите главни производи се како што сеиглички за ревер, привезоци за клучеви, медали, магнети за фрижидери, закачалки за паричник, отворачи за шишиња, обележувачи, пепелници, беџови, монети, излеани предмети и меки ПВЦ привезоци.Од своето основање, лиценците и патентите што ги добивме се повеќе од 30 парчиња, од кои неколку се Disney, Wal-Mart, Harry Potter, Universal Studio, MARVEL, SGS, CE, FDA и ISO9001.

Избрани производи

Да се ​​обезбедат производи со најдобар квалитет по високо конкурентни цени и навремена испорака

Нашите производни линии вклучуваат

Иглички за ревер / Меки иглички за емајл / Цврсти емајлирани игли / штипки со удирања / печатени игли / медали / медали на трки / медали за награди / антички медали / спортски медали / академски медали / метални привезоци / пВЦ привезоци и ПОВЕЌЕ ……

Последни вести

 • metal keychains custom

  За што се користи приврзокот за клучеви |КИНГТАЈ

  Производители на привезоци Привезоците за клучеви се еден од најчестите сувенири и рекламни предмети.Приврзоци за клучеви најчесто се користат за промовирање на бизниси.Стандарден приврзок за рекламирање ќе ги носи името на бизнисот и информациите за контакт, а често и логото.Во та...

 • lapel pins custom

  Како да носите игла за ревер |КИНГТАЈ

  Производители на иглички за ревер Потрадиционалните вкусови ќе ве насочат кон тоа иглата да остане невидлива на задниот дел од реверот.Меѓутоа, ако сакате да дадете пожестока, помладешка изјава, сосема е прифатливо да ја зацврстите иглата на предната страна ...

 • medals custom

  Занает и процес на изработка на беџови |КИНГТАЈ

  Производители на медали Уредникот на Kingtai откри дека сè уште има многу луѓе на кои не им е многу јасно чекорите за прилагодување на значката.Денес ќе споделам со вас статија за прилагодување на значката.Ова е напис чекор-по-чекор, со надеж дека ќе ...

 • kingtai customer
 • kingtai customer1
 • kingtai customer2