25 år spesialisert jakkeslagsnål, medaljer og nøkkelringfabrikk!
  • production process

Hva brukes en nøkkelring til |KINGTAI

Medaljer produsenter

For innsamling som hobby

En nøkkelring er en gjenstand ikke bare for å holde nøklene, men også en hobby for noen.Mange mennesker samlernøkkelringerfordi de liker dem.Gutter og jenter fester fargerike og kule nøkkelringer til veskene sine for å vise frem karakterene sine.Desamle nøkkelringeretter temaer, som by, ferie, filmstjerne og så videre.Det er så mange nydelige nøkkelringer tilgjengelig rundt oss, det er uendelig moro å samle nøkkelringer.

For suvenirer

Å gi en venn en suvenir betyr "Jeg vil dele med deg det lykkelige øyeblikket på turen min".En nøkkelring er en perfekt suvenir fordi de er praktiske, billige og lette.Nøkkelringen er vanligvis laget av sinklegeringsmetall, den er billig, solid og liten i størrelse.En reisende kan legge dem i bagasjen og ta dem med hjem til venner uten å bekymre seg for at de blir skadet eller tar for mye bagasjeplass.

Vennen som mottar den kan bruke den i dagliglivet.

For opprykk

En nøkkelkjede er et populært salgsfremmende gaveelement, markedsledere velger dem på grunn av dets egenskaper som portabilitet og praktisk.

En nøkkelring er liten og lett, noe som betyr at den lett kan transporteres fra sted til sted, så den kan brukes på mange forskjellige steder for å generere maksimal eksponering.Når en fantastisk nøkkelring vises rundt med andre mennesker, vekker den interessen for varen, og reklamelogoen eller innholdet på den får også litt oppmerksomhet.

Varer med et klart formål og daglig bruk er viktige for valg av reklameprodukter.En nøkkelring er den beste rett og slett fordi de blir brukt ofte, og hver bruk genererer en viss eksponering for kundens selskap.Jo oftere nøkkelringen blir brukt, jo bedre.Alle bruker en nøkkelring og bruker den ofte.Den vil bli brukt flere ganger om dagen, som å låse huset før avreise på jobb, låse opp bilen og låse og låse opp andre steder i arbeidstiden.

Til minne og gave

En nøkkelring med bilder er en god måte å huske spesielle anledninger og vennskap som bursdager, konfirmasjoner, jubileer, morsdag, farsdag, jul og mer.Det er også en morsom og kreativ måte å oppbevare favorittbildene sine rundt i huset, i bilen eller skapet, eller hvor noen enn trenger dem.På denne måten kan folk fortelle sin kjære eller venn hvor spesielle de er for ham eller henne ved å gi dem denne virkelig unike nøkkelringen eller bruke en nøkkelring med bildene deres på.

Kingtai craft er en ekspert OEM og ODM nøkkelringprodusent for det internasjonale og innenlandske markedet.Vi designer og utfører alle prosedyrer i huset.

Hvis du ønsker å lage din egendefinerte nøkkelring, vennligst kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjema eller ved å ringe oss på +86 752 1234567

Kan hende du også liker


Innleggstid: 13-apr-2022