25 Tausaga Fa'apitoa Fa'apitoa Lapel Pin, Pine ma Keychain Factory!
  • production process

Tufuga ma faiga o le faia o pine |TUPU

Fa'amea Fa'ailoga

Na maua e le faatonu o Kingtai o loʻo i ai pea le toʻatele o tagata e le o malamalama lelei i laasaga o le faʻatulagaina o pine.O le asō o le a ou faʻasoa atu ia te oe se tala e uiga i le faʻatulagaina o pine.

O se tala faʻasolosolo lea, faʻamoemoe e fesoasoani i uo e iai ni fesili.

O laasaga o le gaosiga o pine e aofia ai vaega nei:

1. O loʻo tuʻuina atu e le tagata faʻatau le faila muamua o le ata o le mamanu, ma o le fale gaosi oloa e faia le ata o le aʻafiaga e faʻavae i luga o le ata, ma o le a faʻamaonia le ata o le aʻafiaga i le tagata faʻatau pe a maeʻa le ata o le aafiaga.Afai e leai se faʻafitauli, o le a tatalaina.

Amata ona fai limu.

2. Faʻaulufale mai le faila ata tusi faʻamaonia e le tagata faʻatau i totonu ole polokalame masini togitogiga CNC mo le togitogiga.E manaʻomia le faʻafefeteina o le faʻailoga togitogi.

A maeʻa togafitiga vevela, o le a sili atu le maʻaʻa ma tumau le limu.

3. A maeʻa le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i totonu o le masini tuʻi, ma faʻaoga le masini faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai le mamanu i luga o le faʻailoga i luga o mea uʻamea.

4. O le uʻamea o loʻo i ai le mamanu o loʻo lolomi e manaʻomia ona tuʻi, ma faʻailoga le oloa e tusa ai ma foliga o le mamanu.

5. O oloa fa'amaufa'ailogaina o le ai ai fa'ama'i u'amea, lea e matua'i maosiosia, ma e mana'omia le toe fa'alelei ina ia fa'alelei lelei ai luga o le oloa.

6. Electroplating, electroplating e faʻatinoina e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.E masani lava, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga auro faʻapipiʻi ma isi mea faʻapipiʻi.

7. A maeʻa le eletise, o nisi oloa e manaʻomia pea ona lanu.O le lanu e masani ona vaevaeina i le taoina o le varnish ma le enamel vaivai, ma o le oloa maeʻa e tatau ona tuʻu i totonu o le ogaumu.

tao.Afai e lolomi, e tatau ona e faaopoopo Boli (Epoxy).

8. Suʻesuʻega lelei ma faʻapipiʻiina, o oloa taʻitasi e asiasia, o le a faʻapipiʻiina mea agavaa i totonu o ato, ma o mea e le faʻamaonia o le a toe faʻaaogaina.O le mea moni, o laasaga uma e manaʻomia

A maeʻa suʻesuʻega lelei, o oloa e sau i fafo o le a faʻaleleia atili.

Atonu e te fiafia foi

Pine Fa'apitoa mo Tu'uga

Pine Fa'apitoa mo Tu'uga

Pine Fa'apitoa mo Tu'uga

Pine Fa'apitoa mo Tu'uga


Taimi meli: Tes-16-2021